Nerja Parador

Till salu!

Pris: 225.000 Euro

Rum

1 sovrum, 1 badrum

Havsutsikt

Ja

Pool

Gemensam

Pris

225.000 Euro

Lägenheten är belägen i Verdemar bara några meter från stranden Carabeo. Den här lägenheten har totalrenoverats för bara några år sedan och är i mycket gott skick med utsikt över poolen. Den balkong som vetter västerut garanterar den bästa eftermiddagssolen, fantastisk sido havsutsikt och utsikt över den vackra, mycket väl underhållna gemensamma trädgårdar och swimmingpool.

Boendet är ljust och luftigt och har en öppen planlösning, med ett ljust och modernt vardagsrum, matsal och kök med a / c. Det unika med lägenheten är att man kan vika undan terrassens glasdörrar, som löper längs hela bredden av vardagsrummet. Sovrummet och badrum rum ligger på baksidan av lägenheten via den lilla men ljusa korridoren. Lägenheten är fullt registrerat för semester hyra och levererar en hög hyresavkastning, alla inventarier ingår och det finns privat parkering.

Kontakta oss

Fler objekt