Marklägenhet i La Cala Golf

Till salu!

Pris: 330.000 Euro

Rum

3 sovrum, 2 badrum

Havsutsikt

Ja

Pool

Ja, gemensam

Pris

330.000 Euro

Letar du efter ett modernt boende på ett lugnt läge men ändå nära allt? Välkommen till Fairways La Cala Golf! Fairways är speciellt designad för dagens köpare – stora terrasser – massor av ljus – öppen plan – lyxmaterial – privat spa och gym – modern design allt i en vacker miljö, men bara 10 minuters bilresa till stranden!

Lägenheten har en 61 kvadratmeter stor terrass och ytterligare 35 kvadratmeter trädgård, alla sydostläge med avlägsen havsutsikt och utsikt över den prestigefyllda golfbanan i Campo America. Den har också en 30 kvadratmeter stor bakre terrass för att fånga kvällssolen. När du väl är inne hittar du en rymlig öppen lounge och matplats med öppen planlösning utrustad med premiumkök med en frukostbar.

Förbi matplatsen hittar du det andra sovrummet till höger och badrummet till vänster. Fortsätt till slutet av korridoren för att hitta det stora sovrummet på 16 kvadratmeter. Till vänster om ingången till sovrummet har du gott om inbyggda garderober och framför dem ligger badrummet. Fortsätt genom sovrummet till altandörrarna från vilka du kan komma åt de soliga terrasserna.

I priset ingår också en underjordisk parkeringsplats och ett förråd.

Kontakta oss

Fler objekt