Hus i Frigiliana

Till salu!

Pris: 750.000 Euro

Rum

3 sovrum, 2 badrum

Havsutsikt

Ja

Pool

Ja, privat

Pris

750.000 Euro

Denna magnifika villa, genomsyrad av historisk betydelse som går tillbaka till den feniciska perioden, ligger på en kulle nära Frigiliana och Nerja. Villan är belägen på en tomt om 7 600 kvm, och har en fantastisk panoramautsikt över havet, landskapet och bergen från ett totalt privat och avskilt läge. Bilvägen till kusten är bara 10 minuter och det tar bara 5 minuter till motorvägen, vilket ger åtkomst till Malaga flygplats på 50 minuter. Den populära och prisbelönta, vitkalkade byn Frigiliana ligger bara en kort promenad eller mindre än ett par minuter med bil, och det gör också den unika byn La Molineta.

Boendets omgivningar är rymliga, fullt av rustik charm och ligger runt en attraktiv traditionell spansk innergård / patio på cirka 80m2.

Interiör:
När man kommer in i fastigheten finns en entré som leder till ett stort vardagsrum och matsal i fil, båda med attraktiva vedeldade spisar, och från matsalen ger de stora fönstren vackert berg- och landsbygdsutsikt. Det lantliga köket, med traditionell serveringslucka i vardagsrummet och med svängande dörrar o salong-stil, är välutrustat. Det separata skafferiet och ett förvaringsskåp finns precis utanför i entrén.

Längre bort från entrén finns två rymliga sovrum, båda i söderläge, med inbyggda garderober, luftkonditioneringsenheter och ett av dem åtnjuter direkt tillgång till innergården. På samma nivå finns två badrum, ett med duschkabin och ett lite rymligare med badkar.

Studion på 16,5 kvm (som lätt kan omvandlas till ett sovrum) har direkt tillgång till en liten, privat innergård. Med lämplig planeringstillstånd kunde denna gård omvandlas till ett tredje badrum. Det finns trappor från studion som leder ner till ett annat rymligt sovrum i söderläge.

Den 80 kvm inre gården har för närvarande markis installerad i sitt centrum, vilket gör att du kan sitta ute oavsett väder, men detta kan lätt dras tillbaka om du vill. Runt utsidan av innergården är permanent täckning, perfekt för att sitta i skuggan på de varma sommardagarna och njuta av den spektakulära utsikten från ett av dess många fönster med utsikt mot söder och väster.

Exteriör:
När du närmar dig trappan som leder till huvudhuset finns det en separat utbyggnad med ett stort dubbelgarage / verkstad, med parkering utanför för cirka 5 fordon. Det finns hundratals kvadratmeter terrassering som omger fastigheten, inklusive en original, kullerstensslipad cirkel och en attraktiv pool på 6x4m med en utomhusdusch. Tillsammans med innergården är den 30 kvadratmeter stora pergolan och den täckta terrassen där du kommer att tillbringa större delen av din tid. Det är den perfekta platsen för dig att luta dig tillbaka, varva ner och njuta av utsikten med gäster och njuta av utomhusmåltid tillsammans.

Den naturliga trädgården är välskött med ett brett urval av mogna träd, och det är verkligen magnifik panoramautsikt från det upphöjda läget som den här egendomen ligger på.

Andra detaljer:
Det finns luftkonditionering i hela fastigheten, solpaneler för varmvattenförsörjningen och fastigheten är helt privat.

Kontakta oss

Fler objekt