Hus i Nerja

Till salu!

Pris: 3.000.000 Euro

Rum

5 sovrum, 4 badrum

Havsutsikt

Ja

Pool

Nej

Pris

3.000.000 Euro

Det mest prestigefyllda huset på Calle Carabeo, 5 sovrum, 4 badrum, enastående havs- och strandutsikt, 200 kvm terrasser, 1395m2 mark, 2 minuters promenad till stranden och Balcon de Europa. Rättslig möjlighet att väsentligt bygga ut med ytterligare 450 kvm.

Den här egendomen av betydande historiskt intresse, belägen på havssidan av Calle Carabeo med utsikt över Balcon de Europa, har verkligen enastående och oavbruten utsikt över havet och stranden. Huset har privat mark som leder till den naturliga kustlinjen intill Balcon de Europa. Mycket få fastigheter i Spanien, än mindre i Nerja, har dessa typer av vyer och ett sådant läge!

Befintlig egendom
Byggt i början av 1800-talet har fastigheten i sin befintliga inredning rustik karaktär med många originella funktioner och kan nås med två olika ingångar, båda från Calle Carabeo. Bottenvåningen består av en entré där vardera sidan har ett sovrum och ett badrum. Köket och matplatsen har öppen planlösning och det finns en skafferi från köket. På höger sida av fastigheten finns ett rymligt vardagsrum och ett sovrum med eget badrum med badkar. Uteplatsdörrar leder till en terrass i söderläge om ca 200 kvm med inbyggd grillplats och den andra hälften täckt av en träpergola. Terrassen leder ut till mark på cirka 1300m2 som för närvarande odlas.

På första våningen finns ett vardagsrum med en attraktiv öppen spis och altandörrar som leder till en terrass med utsikt över landet och oavbruten havsutsikt. Det finns också 3 sovrum på 10 kvm styck med Juliette-balkonger med utsikt över gågatan Calle Carabeo, samt 2 badrum.

Utvecklingspotential
Ägarna till denna fastighet har framgångsrikt ansökt om segregeringen av boendet som beskrivs ovan. Som en del av denna process kan ytterligare 450 kvm lagligt byggas, vilket gör det möjligt att bygga två nya fastigheter på tomten om du önskar. Tillstånd för en pool är inte en ansökt, men det är en formalitet.

Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en så unik egendom / tomt, och det är osannolikt att det finns något för närvarande på marknaden som är jämförbart längs Spaniens södra kust.

Kontakta oss

Fler objekt