Hus i Nerja

Till salu!

Pris: 299.000 Euro

Rum

3 sovrum, 3 badrum

Havsutsikt

Ja

Pool

Ja, gemensam

Pris

299.000 Euro

Ett mycket bra radhus med två sovrum plus en fristående lägenhet med ett sovrum i Capistrano Village, Nerja

Byn Capistrano är en etablerad och populär urbanisation öster om Nerja med 2 gemensamma pooler och ett kommersiellt centrum bland välskötta och attraktiva gemensamma trädgårdar med bra parkering på vägarna. Detta radhus ligger bara en kort promenad från den gemensamma poolen och har söderläge med havsutsikt och har 3 våningar:

Bottenvåning: En fristående lägenhet med en öppen planlösning om 30 kvm – kök / vardagsrum / matsal vetter mot en 16m2 terrass med en vackert byggd grill. Det finns ett sovrum med inbyggda garderober och ett badrum med dusch. Bortom terrassen finns en välskött privat trädgård.

Första våningen: Ett vardags- / matrum om 25 kvm med vedspis som vetter mot en 10 kvm terrass i söder med havsutsikt, en infällbar markis erbjuder välkomstskugga under sommarmånaderna och trappsteg leder ner till trädgården och terrassen. Köket är modernt, välutrustat och nyligen installerat och det finns en wc och en garderob.

Andra våningen: 2 sovrum, båda med inbyggda garderober och båda öppnar mot balkonger på cirka 5 kvm, det finns också ett badrum med dusch.

Radhuset säljs fullt möblerad och är perfekt för semesteruthyrning.

Kontakta oss

Fler objekt