Lägenhet i Nerja

Till salu!

Pris: 185.000 Euro

Rum

1 sovrum, 1 badrum

Havsutsikt

Ja

Pool

Ja, gemensam

Pris

185.000 Euro

En suverän lägenhet med 1 sovrum, terrass i söderläge med havsutsikt i Capistrano Pueblo, Nerja

Denna ljusa och fina lägenhet på översta våningen har en terrass i söderläge och ligger i Capistrano Pueblo, en av Nerjas mest populära urbanisationer. Capistrano är en vacker urbanisering med mogna anlagda trädgårdar, fantastiska faciliteter och bekvämligheter och är inom räckhåll för staden och stranden med bil, promenader eller med täta bussförbindelser. Det finns ett antal restauranger och ett snabbköp inom urbaniseringen och centrum av Nerja och Burriana-stranden ligger på 5 minuters bilresa. Den lokala tennis- och padelklubben ligger bara några minuters promenad bort.

Lägenheten vetter mot söder med havsutsikt. Terrassen garanterar morgonsol och eftermiddagssol och är perfekt för grillning och sköna dagar. Det öppna vardagsrummet och köket har fantastisk utsikt och mycket ljus. Det finns ett fullt utrustat kök med en frukostbar och stora franska dörrar som leder till terrassen i söderläge. Det finns ett renoverat duschrum och ett dubbelrum med inbyggda garderober. Enkel tillgång till de båda utmärkta gemensamma poolerna som ligger strax utanför lägenheten.

Lägenheten har dubbelglasade fönster, och det finns luftkonditionering (för kyla och värme) installerade i vardagsrummet och sovrummet. Lägenheten har en god hyreshistorik.

Kontakta oss

Fler objekt