Hus i Nerja

Till salu!

Pris: 199.000 Euro

Rum

2 sovrum, 1 badrum

Havsutsikt

Nej

Pool

Ja, gemensam

Pris

199.000 Euro

En härlig, modern lägenhet med 2 sovrum med en privat trädgård i söderläge. Lägenheten ligger i den välkända urbanisationen Capistrano Pueblo. De välskötta gemensamma poolerna och trädgårdarna ligger utanför dörren. Alla bekvämligheter ligger i närheten, med ett stort snabbköp och busshållplatsen bara två minuters promenad bort.

Lägenheten som har totalrenoverats ligger i en lugn återvändsgränd.

Lägenheten är byggt på en upphöjd nivå och har nya golv och dubbla fönster. Utanför korridoren finns de två dubbelrummen, båda med takfläktar och inbyggda garderober. Mellan de båda sovrummen finns badrummet med duschkabin.

I slutet av hallen går du in i den öppna vardagsrum / köksområdet med ett stort fönster med utsikt över trädgården. Köket är fullt utrustat och loungen har en luftkonditioneringsenhet. Från loungen leder några trappor ner till den privata trädgården i söderläge. Trädgården har mogna växter och en inbyggd grill. Detta insynsskyddade terrasserade område är ett perfekt område att koppla av och varva ner på.

Bra parkeringsmöjligheter på gatan utanför. Förvaringsutrymmen i trädgården och under fastigheten. Bra uthyrnings-historik!

Kontakta oss

Fler objekt