Lägenhet i Nerja

Till salu!

Pris: 270.000 Euro

Rum

2 sovrum, 2 badrum

Havsutsikt

Ja

Pool

Ja, gemensam

Pris

270.000 Euro

En rymlig lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum. Terrasser i syd- och västläge med fantastisk utsikt över havet, staden och landsbygden. Tillgång till gemensam pool i San Juan de Capistrano, Nerja

Fastigheten ligger i den populära urbanisationen San Francisco med den gemensamma poolen och lokala bekvämligheter på gångavstånd och med goda transportförbindelser till centrum och stränder. Det finns gemensam parkering direkt utanför fastigheten och lägenheten nås via en privat trappa.

Boendet är i gott skick, allt på ett plan och är lättillgängligt från parkeringsplatsen på gatan. Det finns en attraktivt veranda när du kommer in i lägenheten. Utanför korridoren finns sovrum, kök och badrum. Det stora sovrummet på 11 kvm har utsikt mot havet från fönstret och har också dörrar som vetter mot terrassen i söderläge. Badrummet har en duschkabin, toalett, handfat, förvaring och ett fönster. Det andra sovrummet är 9 kvm stort. Båda sovrummen har luftkonditionering, garderober och takfläktar. Familjebadrummet har en duschkabin, toalett, handfat och förvaring. Det finns ett förvaringsskåp i slutet av korridoren.

Det fullt utrustade köket har gott om lagringsutrymme och dörrar som leder till terrassen i söderläge. Köket leder sedan in till matsal och vardagsrum med öppen planlösning. Vardagsrummet har luftkonditionering och öppen spis. Den ljusa matplatsen vetter mot väster och stor terrass i söderläge.

Den 20 kvm stora terrassen i söderläge har inbyggd BBQ och utdragbar markis. Terrassen har fantastisk panoramautsikt över Nerja, havet och det närliggande landskapet. Den extra fördelen med denna terrass är att den är helt privat och inte ses av några angränsande fastigheter. Den 5,5 kvm stora terrassen i västerläge har utdragbar markis och är den perfekta platsen att titta på solnedgångarna över de närliggande bergen.

Lägenheten har utmärkt uthyreshistorik och säljs fullt möblerad.

Kontakta oss

Fler objekt